loader image

1137 Budapest,
Szent István Park 17.

+36 30 5775 764

munkanapokon 9-19 óráig

Hyaluronsav​

ARCFIATALÍTÁS ÉS ARCSZOBRÁSZAT HYALURONSAVVAL 

A hyaluronsav tartalmú töltőanyagokkal végzett ráncfeltöltések az arc irharáncait érintik. Az irha alatti mélyebb rétegekbe térfogatpótlás végezhető a hyaluronsavval is, ez az arcszobrászat. A módszert fokozatosan kiszorítja a saját mikrozsírfeltöltéssel végzett térfogatpótló arcfiatalítás. Az ajkak dúsítása és kontúrozása is lehetséges hyaluronsavval.A hyaluronsav töltések tartósságát befolyásolja az életkor, a nem, a bőrtípus, a ránctípus, a dohányzás, a szolárium és a napozás, stressz, stb.A modern hyaluronsav töltőanyagok tartalmaznak Lidocaint (0.3%) is. Hajlékony kanüllel végezve a kezelést, csak a kezdetén érezhető egy apró tűszúrás.

Hyaluronsav kezeléseket követően tilos a rágás, rágógumizás, egy hétig a sport, szauna és a szolárium. Hűsítés a kezelés után és másnapján is indokolt.A Kelemed Plasztikai Sebészeten a következő hyaluronsav termékcsaládokkal végzünk kezeléseket:A hyaluronsav kezelések ára: 1 ml töltőanyag = bruttó 80.000 Ft.Az esztétikai kezelések ÁFA-t tartalmaznak.A megadott díjakon felül egyéb költségek nincsenek.A kezelés ára a beadott anyagmennyiségtől függ, csak annyit fizet a páciens, amennyi töltőanyagot felhasználtunk!

Group 10Created with Sketch.

Kérjen időpontot
konzultációra

Vagy hívjon minket bizalommal! +36 30 577 57 64

A küldés gombra kattintva tudomásul veszi az adatkezelési tájékoztatásban foglaltakat, valamint hozzájárul a fent megadott adatok kapcsolatfelvétel céljából történő adatkezeléséhez.