loader image

Karikás szem fiatalítás

A karikás szem már a huszonéves fiataloknak is sok panaszt okoz, mivel fáradt és/vagy szomorú benyomást kelt. Az ilyen állapotok oka örökletes. A középkorú páciensek esetében gyakori jelenség, hogy a karikás szem területében az alsó szemhéj elszíneződik. Az életkoron túl sok egyéb oka is lehet a karikás szem jelenségnek (lelki zavarok, alvászavarok, stressz, dohányzás, belszervi betegségek, stb.)A karikás szem tünetegyüttes az alsó szemhéj belső, úgynevezett könnyelvezető árok területének az elváltozása. Mivel itt található az emberi szervezetben az egyik legvékonyabb bőr, ugyanis itt a kötőszövet, a bőr alatti zsírszövet hiányzik. Emiatt a mimikai izom, annak érhálózata áttűnik és szürkésen-barnásan elszínezheti a bőrt.

A karikás szem kezelését Juvederm Volbella és/vagy Teosyal Redensity II speciális töltőanyagokkal végezzük. A kezelés történhet tűvel, ill. kanüllel. Mindegyik módszer elfogadott és hatásos.A kezelés minden esetben két részből áll, az első kezelést 2-3 hét múlva követi a befejező kezelés. A későbbi kontroll 1-2 hónap múlva indokolt (úgynevezett touch up), ez díjmentes.A karikás szemfiatalítás tartóssága átlagosan 1-1.5 év közötti, de jelentős eltérések lehetnek. Például a rendszeresen szoláriumozó pácienseknél rövidebb ideig tartós.A karikás szem fiatalítása ára: 1 ml = bruttó 80.000 Ft/első kezelésA második kezelés díja a felhasznált anyagmennyiségtől függ, átlagos esetekben már kevesebb anyagra van szükség.

Group 10Created with Sketch.

Kérjen időpontot
konzultációra

Vagy hívjon minket bizalommal! +36 30 577 57 64

A küldés gombra kattintva tudomásul veszi az adatkezelési tájékoztatásban foglaltakat, valamint hozzájárul a fent megadott adatok kapcsolatfelvétel céljából történő adatkezeléséhez.